Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fateless

    veterán

    [Elegem van ON]

    Ideje lenne végre egyszer és mindenkorra abbahagyni ezt a B20-kardoskodást.
    Az, aki azt mondja, hogy a B20 felesleges, és aki azt akarja, hogy mindenképp legyen a készülékében, az felesleges dolgot hajszol épp olyan ostobaságot beszél, mint az, aki azt szajkózza, hogy aki B20 nélküli telefont vesz, az nem fogja tudni használni vidéken mobilnetre a készülékét. Mindkettő hibás általánosítás.

    El kéne végre fogadni, hogy a B20 egy ugyanolyan jellegű igény, mint pl a kamera. Van, akinek mindenképp fontos, hogy megfelelő minőségű képet készítsen a készüléke különböző okok miatt. Tudom, erre pár megmondóember egyből rávágja, hogy jó fotót nem lehet telefonnal csinálni, csak DSLR-rel, nem érdekel az ilyen szöveg, Más számára elég, ha van a telefonon egy olyan kamera, amivel lehet egy facebook-ra elegendő képek készíteni vagy egy esetleges balesetnél le tudja fotózni, mi lett az autóval. Egyik embernél mindig van egy plusz kamera is, más ember meg a pl ingatlanos és a telefonját használja fotózásra (mint pl sógornőm, ezért vett jó kamerás telefont és azzal dolgozott - női ridikülbe nem fér el +1 kamera is)
    A B20 hasonló igény. Valakinek szüksége van rá, mert olyan helyen lakik, olyan helyeken utazik, olyan a munkája, vagy épp szeret mindig a neten lógni és úgy érzi, elzúg mellette a világ, ha 10 percig nincs online. Más meg azt mondja, hogy az autóban vezet, nem netezni akar, Ahova megy, ott mindig van rendes mobilnet vagy WiFi, esetleg nicns szüksége B20-ra, mert olyan helyen lakik, vagy épp mobilnetre sincs szüksége (mint egyik barátom, aki hord magával egy 4G-s MiFi-t és arról használja mindig a telefonján és a laptopján is a netet - tőlem ez idegen, neki evidens)

    Ha valaki azt mondja, hogy az ő külön igénye a B20, vagy épp őneki egyáltalán nincs szüksége a 800MHz-es mobilnet-sávra, rendben van. De a saját szükségből induktív módon következtetni arra, hogy mindenkinek kell vagy épp senkinek sem kell B20 erős szűklátókörűségre utal.

    Szóval nagyon ideje lenne végre abbahagyni ezt az általánosítást, hogy mindenkinek kell, senkinek nem kell, akinek nem kell, az nem is használja a telefonját, akinek kell, az valójában nem is használja meg hasonlókat, amikkel tele van a fórum az elmúlt hónapokból. Értem én, hogy online mindenki szakértő, jobban tudja bárki másnál, csak már nagyon fárasztó a kisiskolás stílus, de a mi még fontosabb, hogy teljességgel szükségtelen.

    [/Elegem van OFF] :(

    "A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

Új hozzászólás Aktív témák