Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Upo

    addikt

    válasz zex #124151 üzenetére

    Nem kerültek be az adatbázisba. Egyszer csak be kéne kerülniük. Ha nem akarsz napokat-heteket várni, akkor az alkalmazások menüben a Galéria (Gallery), Médiatároló (Media Storage) alkalmazásoknál kell egy adatok törlése (clear data) gombot nyomni. Ha valamelyiknél szürke az a gomb, akkor a gyorsítótárat töröld (clear cache). Legjobb utána egy telefon újraindítást is csinálni.
    Innentől elkezdi újraszkennelni a tartalmakat. Nem tudom mennyi képed-videód-zenéd van, lehet hogy egy negyed óra múlva megjelennek, de lehet hogy csak órák alatt lesz kész vele (üres időben a háttérben csinálja). Lagkésőbb másnapra mindennek meg kéne jelennie.
    Ugye nincs task killer programod? Ilyenkor engedni kell a media scanner szolgáltatást dolgozni, az által kerülnek be a média elemek. Azért írom, mert tle a net leírásokkal, hogy hogy lehet letiltani, mert minden újraindítás után próbálja nézni a változásokat, aztán meg megy a csodálkozás, hogy nem kerülnek be a felmásolt dolgok.
    A processzor terhelés fel fog menni, mert végignézi a tárhelyeket, indexképeket legyártja, ez erőforrásokat igáényel, lehet hogy némelyik telefon kicsit melegszik is ilyenkor. Türelem, nem kell bántani/kilőni, annál előbb végez, és visszaáll a normál állapot.

    Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

Új hozzászólás Aktív témák