Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fateless

    veterán

    válasz Ájvé #124652 üzenetére

    Épp ezért mondom, hogy még az Mi4i sem tűnik lényegesen gyengébbnek az Axon mini mellett, így nem gondolom, hogy bármi problémát okozna az Mi4c használata az Axon minivel szemben.
    Mivel a két készülékház mérete (4i és 4c) egyforma, ahogy a kijelző is, az Mi4i-n pedig szinte az az OS volt akkor, ami az mi4c-n, ezért azt gondolom, hogy elég fair azt mondanom, hogy ha az Mi4i nagyjából megállja a helyét az Axon mini-vel szemben, akkor nem kell aggódnia az Mi4c esetén sem, így elég jónak tűnik kiindulási alapnak az összevetéshez.
    Szerintem elég egyértelmű: ha a B20, fém ház, ujjlenyomatolvasó kell, akkor Axon mini, ha az ismert rendszer, rendszeres frissítés, akkor is egyértelmű, hogy akkor meg az Mi4c. Persze ha játékra kell, akkor is a 4c, de a játékok terén semmi tapadsztalatom, azt meghagyom a gyerekeknek.

    Miért ne használja egyébként európai ember az Mi4i-t? Erre komolyan kíváncsi vagyok. Nagyon jó és stabil az international rom, mint a többi Xiaomi-nál, épp ezért szeretik is az emberek. Én többeknek ajánlottam az Mi4i-t, és még senki sem panaszkodott miatta, ezért kérdem.

    [ Szerkesztve ]

    "A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

Új hozzászólás Aktív témák