Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cheesy

    őstag

    válasz doongoo #125113 üzenetére

    Jogos a kérdés, ezen én is vetyengtem, hogy a dual active valóban szükséges-e.
    Üzletkötő vagyok, sokat telefonálok és sokat vagyok úton.
    Egy adatkapcsolat nem árt ha van, teljesen mindegy, hogy a magán vagy a céges, mert az előfizukban van belefoglalt adatcsomag. Ámde!

    Jelenleg a magántelefonomat kb. csak hordozgatom egy válltatyóban, e-mailek érkeznek rá és néhány magán dolgot telefonálok vele, de a messenger és a viber is már csak a cégesen fut, mert az van mindig elérhető közelemben.
    Tehát mi lenne ha fognám és egy dual standby-os telefonban a magán számomra érkező hívásokat egyszerűen átirányítanám a céges számomra? Gondolom ez lehetséges. A magán SIM-ről kimenő hívásokat továbbra is lehet kezdeményeznem.
    Ritka, hogy egyszerre hívjanak a magán és a céges számomon, az elmúlt 5 évben kb. 2x fordult elő.

    Nekem inkább az a lényeg, hogy erős telefon legyen, egy Waze + bejövő hívás ne fektesse meg, valamint jól és pontosan lehessen vele navigálni, illetve az sem árt ha telefonálni is lehet vele.
    Az autóban van bluetoothos kihangosító szerencsére.

    Nagyon fontos, de ez inkább gyakorlati probléma:
    céges telefon (Samsung Galaxy Core Prime) 4,5" TFT LCD
    magán telefon (Nokia Lumia 930) 5" AMOLED
    Polarizált napszemüvegben a cégest álló helyzetben gyakorlatilag nem látni és ez főleg útközben telefonszámot keresve életveszélyes. Csak fekvő helyzetben látszik rendesen. A Lumia AMOLED kijelzőjével nincs ilyen probléma. Szerintem ez nem volt szempont a központunkban a telefonflotta beszerzőnek :W Tehát az új telefonnak is olyan kijelzője kell, hogy legyen, ami jól látszik polarizált napszemüvegben.

    www.vakbelmutet.hu

Új hozzászólás Aktív témák