Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • viktorhu

    veterán

    válasz Cheesy #125152 üzenetére

    Hívást indítani szoktál a magánelőfizetésedről? Ha nem, akkor átirányítás esetén semmilyen dual simre nem lesz szükséged.

    Ha a maszek számra érkező hívásokat gyorsan el tudod intézni, nem kell átirányítani dual standby esetén sem, mert közben a waze megy tovább. Ha hosszabb beszélgetés is lehet, akkor viszont számolnod kell azzal, hogy addig nem érnek el a céges számodon a dual standby telefonnal - ezt viszont megoldja az átirányítás, mert akkor a hívásvárakoztatással már látod, hogy keresnek (vagy "nem elérhető" esetén átirányítod a cégest a maszekra, így szintén hívásvárakoztatásnál látod a bejövő hívást, miközben a maszek simen beszélgetsz).

    Az emaileket úgy képzeld el, hogy a gmail apphoz hozzáadod az egyes fiókokat (céges, maszek), az pedig azt a netet használja, amelyiket kapja, ez független attól, hogy dual active / dual standby vagy egysimes telefonod van.

    Ha azon a simen érkezik a hívás, amelyiken netezel, akkor, ahogy mondod, nem vész el a net, de ez csak 3G esetén igaz - 4G esetén simán lehet, hogy ha bejön a hívás, csak 2G-re tud leváltani a mobilod, és akkor szakad a net beszélgetés közben, de ez így van a mostani Lumiádon is, ez nem dual simes specialitás.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák