Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Habell

    tag

    Dual simes telefont szeretnék vásárolni. Jelenleg is azt használok 3 éve egy dual simes telefonom ami, most már elég lassú és sokat fagy be, sok a gond vele, nem megbízható már. Szervizeln javítani egyszer sem kellett. ( Alcatel OT 6030D )
    Az új telefon szempontjai: 5"-nál ne legyen nagyobb a kijelző de olyan 4,7"-nél se legyen kisebb. A 60-80 ezres ár kategóriát lőttem be, talán itt már nagy csalódás nem érhet...
    Amiket találtam telefonokat egy gyors kereséssel, nagyjából arra jöttem rá, hogy ugyan azok a specifikációkat tudják, a telefonok, talán az akksi teljesítményben van eltérés meg az árban... A telefonok nagy részt 2GB Ramosak, némelyik 3 GB. A belső memória is többnyire 16 GB, ritka az ennél nagyobb 32-64GB. Szinte mindegyik 8 magos és a processzor 1,4 GHz-1,5-1,8 között mozog.
    Sok telefonnak utána olvastam és kizártam már. Még azt is figyelembe vettem, hogy ne legyen 2016 nyár előtti megjelenésű, tehát régebbit nem nézek, mivel havonta jönnek ki jobbnál jobbak.
    Az alábbi telefonok kerültek a látószögembe:
    Lenovo K6 ( ebbe még nem ástam bele magam túlságosan... )
    Xiaomi Redmi 3S ( a legtöbbször erre lyukadok ki.... ) esetleg jobb Xiaomi az igényeimnek?
    Meizu M3S ( ennek a no name telefonnak a neve elriaszt kicsit... még ebbe sem ástam bele magam )
    Huawei P9 Lite ( a márka nagyon megy, többnyire dicsérik, de a Lite név mintha valami gyengébb lenne mindig... nem győzött meg )
    Huawei Nova ( ez tudásban nagyon jónak tűnt, de aztán megláttam hogy csajos... :D )
    ZTE Nubia Z11 ( ez elsőre nagyon megtetszett, sajnos tesztet leírást keveset találtam hozzá... )

    Tud valaki ezeken kívül ajánlani még telefont az igényeimnek? :) Vagy bőven van jó telefon a leírtakban is és már abból is lehet jót venni? Esetleg melyik lehet jó, megbízható telefon? Mi a piac kínálata számomra még vagy nem érdemes tovább bonyolítani?

Új hozzászólás Aktív témák