Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Upo

    addikt

    válasz AsusBoy #131667 üzenetére

    Hát ha neked ez az elephone teljesíti az általad írt paramétereket, akkor nyugodtan rábökhetsz bármelyik 5-5.2" B20-as telefonra, jó lesz. Ez most egy alap belépő kategóriás hardver, MT6737, 2 giga ram, a combosnak nem nevezhető 2450-es akku ami elephone szokás szerint jó ha lesz végül 2000 a valóságban, ez még megfejelve egy full hd kijelzővel ami nem kimondottan akku barát.
    Hol néztél te S7 mini tesztképeket ami alapján azt szűrted le hogy kiváló a kamerája? Mert ha az neked kiváló, akkor szintén választhatsz bármit, az is kiváló lesz.

    Hasonló belépő szint pl. ez: [link]
    Proci ugyanaz, az akku 3000-es, ami a HD kijelzővel párosítva szerintem olyan dupla üzemidőt hozhat. A tárhely kisebb benne, de valamit valamiért.

    Nem tudom mennyiért láttad az s7 minit, de olyan 150-170$ körül találtam hirtelen, az csaknem 50e forint, amire még áfa és vámkezelési költség jön, ez egy 2 gigás 6737-ért elég vicces ár, mert ez a hardver kb. a 80-100$-os kategória.

    Az meg már csak saját dolgom, hogy én ilyen samsung koppintást biztos nem vennék, nem akarnám kiröhögtetni magam mikor előveszem...

    Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

Új hozzászólás Aktív témák