Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • han_lev

    senior tag

    válasz tibcsi0407 #132396 üzenetére

    Igazad van, nem vitatkoztam, csak elmondtam az érveimet. Ha valakinek rendszer szinten stabilabb teló kell, és a jobb képek is fontosak, akkor nyilván Honor. Az viszont drágább is. És persze nincs olyan alkalmazás, ami ne futna a kirinen, de akkor is gyengébb a snap 835 nél, ami később úgy is kiadja magát. Persze attól függ. Valakinek a 650 es is, vagy a 635. ös is elég.
    A ram 6 giga mindkettőben, és a háttértár szabványát sem tudom hirtelen, hogy ugyanolyan ufs e mindkettő, vagy van különbség. A kijelző tényleg állat a Qhdben. Személy szerint már a fullhds kijelzőn sem látom a pixeleket, hacsak nem kapok fel egy VR szemüveget. Azt meg elég gyakran nem veszek fel :DDD .
    Ezzel szemben pedig az áll, hogy ha hosszú távra gondolkodom, akkor a MI6ban lévő andreo videocsippet jó sokáig nem fogja belassítani semmilyen alkalmazás, főleg, hogy fullhdra kell dolgoznia.
    De persze ez a mi esetünkben (szerintem a tiedben is meg az enyémben is :DD ) nem releváns probléma, mert mire oda érünk, addigra már a Honor is meg lehet a MI6 is új gazdájánál fog ketyegni.. :DDD :R :R :R

    [ Szerkesztve ]

    Poco F5/pro

Új hozzászólás Aktív témák