Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • b0bcat

    addikt

    válasz nyisziati #133104 üzenetére

    Az az igazság, hogy miközben rengeteg telefon megfordult a kezeim között, mindig volt egy stabil készülék a háttérben (a mai napig kifogástalanul működő Haier W910 legalább 3 évig összességében, azt váltotta az MX Base, amíg össze nem tört), amire visszaálltam, amint valami olyasmivel szembesültem az adott készüléknél, ami nem tetszett. És nálam hamar borul a bili. :DDD

    A Cubot a Note S / Dinosaur vonallal utáltatta meg magát nálam. Csapnivalóan gyenge üzemidőt produkált mindkét készülék, pedig azokban is 4 Ah-s akku volt. (Szoftveresen nagyon eltolták.) Igazság szerint a B-Zs kategóriában az Oukitel volt idáig egyedül az, amiben hosszabb távon nem/sem csalódtam. (Mármint a Mlais-on felül, bár az M52-től annyira nem voltam elájulva, tehát ott inkább az MX Base sikerült kirívóan jól.)

    Vezetem a hosszú listát, hogy hány készülék fordult meg idáig nálam (38-nál járok, ha a Huawei Y200-at nem számolom, amit itthon vettem előfizetéssel), de kevés olyan van, amiről igazán pozitívan tudok nyilatkozni, illetve ezekről már tettem említést: Haier W910, Coolpad 7320, Cubot S222 és Mlais MX Base. Ezek közül a Haier bírja a legjobban a gyűrődést, bár a 4.0-s Android miatt ma már tényleg csak alap dolgokra használható, de pót-telefonnak tökéletes. :)

    U.i.: A Xiaomi-ra való váltásom egyik oka az volt, hogy kisebb, könnyebb készülékre vágytam. Sok "dzsunka" telefon a mai napig vaskos és nehéz.

    U.u.i.: A 4X (számomra) csalódást keltő üzemidejéhez hozzá kell tennem, hogy az Antutu Battery Test szerint az MX Base-nél is acélosabb az akkuidő a 4X-nél, ám a készenléti fogyasztás az, ahol elvérzik. Nekem az MX Base éjszakánként max. 1 százalékot esett, de napközben sem fogyasztott néhány százaléknál többet, ha nem nyomkodtam különösebben. Ezzel szemben a 4X képes 4 nap alatt lemerülni akkor is, ha egyáltalán nem nyomkodja az ember. (Úgy, hogy semmi felesleges nem megy rajta, plusz éjszakára az extra akkukímélő üzemmód is be van automatikusan kapcsolva.) Az MX Base-t normál használat mellett 7-8 naponta kellett töltenem (kb. 3 óra beszéd és 6 óra SOT mellett). :U Sajnos túlságosan el lettem akkor kényeztetve, és most fanyalgok emiatt a 4X-re... :DDD

    Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r

Új hozzászólás Aktív témák