Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Upo

    addikt

    válasz Ájvé #135533 üzenetére

    Hát ez jó kérdés, miért nem kompatibilis. Valószínű nem tudtak olyan mediatekes T880 drivert összelopni ami támogatja, vagy nem megfelelő konfiggal forgatták a kernelt. Vagy csak nem foglalkoznak vele. Vagy a mediatek nem foglalkozik vele. Gyanúsan ugyanazok a bugok vannak három nagyon hasonló készülék kernelében (Blackview BV8000 Pro, Ulefone Armor 2, Doogee S60), lehet valami legozott sztenderd mediatekes alapon mennek.
    Reportokat itt lehet nézni, amit az appal beküldtek: [link]
    Helio P10-Mali T860-al csak az xperia XA, meg valami Bravia 4K tv tud vulkan-t.
    A T880-nál meg galaxy s7 és társai vannak, viszont ott van az Umi Z1 Pro ami támogatja, más nem. Tehát elvileg meg lehetne csinálni, csak akarni kell.
    Blackview bbs-en próbálkoztam, még a BV6000-hez, van egy vulkan support topik. Valami majom beírta, hogy a gyártó nem tehet róla, hogy a készülék nem viszi a vulkan-t. Erre az admin helyeselt egyet. Én erre válaszoltam, belinkeltem az android dokumentációból hogy mit kéne csinálni, tán még a driver verziót is előkapartam, tisztáztam hogy igenis a gyártó tehet róla ha nincs meg a rendes támogatás, és kis odafigyeléssel simán bekerülhetne. Na ez az írás azóta se jelent meg, úgy kimoderálták hogy csak úgy fütyült. Lehet hogy valami pénzes dolog is lehet benne, amit esetleg nem nagyon akarnak kifizetni.
    Amúgy meg a helio x25-el is azért vannak bajok, kb. egy snap 625 teljesítmény, de több mint dupla fogyasztás. A bőven 4000+-os akkukkal örülnek egy 5 órás képernyőidőnek levett fényerővel. Ezért is jobb lenne valami qualcomm.
    Le Pro 3 ? Snapdragon 820-al ? Hát az nem lehet egy akku bajnok, ráadásul döglött a cég, komoly supportot onnan nem kell várni. Aztán 5.5", meg a ronda vékony oldalsó káva, abszolút negatív. Szerintem kb 3 napot bírna a gyereknél. Amúgy honnan veszed hogy azon van vulkan support? Kipróbáltad?
    Valami 5" körüli kellene ami tényleg brutál strapa, vagy valami olyan amihez van olyan tok, hogy legalább annyit bírjon mint egy BV6000. De inkább többet. Bár most a BV6000-el csúcsot döntöttünk, majd fél évig bírta, eddig semmi más a közelébe se ért, a többiek jó ha 2 hét - 1 hónapot éltek.

    Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

Új hozzászólás Aktív témák