Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Upo

    addikt

    válasz Ájvé #135536 üzenetére

    Valóban nem úgy írtam, hogy üzemidő fontos, hanem csak a nagy akkut. De azért a mostani bv6000-ről nem visszafelé mennék tudásban.
    Ha a szoftvernél nem hibaüzenet volt hanem beadja a táblázatokat alul, akkor támogatja, aki ért hozzá az meg az adatokból látja hogy mit és milyen mértékben.
    Az hogy kinek lesz és hogy lesz használva, arról meg felesleges hitvitát indítani, majd mi eldöntjük családon belül.
    A szépség szintén relatív, nekem pl. ezek a leeco-k egyáltalán nem tetszenek, szerintem kimondottan ronda. Oldalt mintha keret nélküli akarna lenni, alul-felül meg a vastag kávák, nekem így aránytalanul suta. Mondjuk nekem ez az egész "keret nélküliség" ami most divatos, nem jön be, nem tartom se szépnek, se praktikusnak. Tartok tőle, hogy ebből is az lesz, mint amikor elindult a péklapát mánia, most már nem lehet normális méretű telefont (4.5-4.7") használható hardverrel kapni, és nagyon tartok tőle, hogy ez lesz ezzel a vékony kávával is, ahogy nézem, sajnos már szivárog le az alsó-közepes ársávba is, mire cserélem a telefonom megint, gyanús hogy alig fogok normálisat kapni, csak ilyen vékony kávás péklapátot.

    Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

Új hozzászólás Aktív témák