Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ájvé

    veterán

    válasz svgyula #138906 üzenetére

    Mi 3 4.3-ról indult és hivatalosan 6.0-ig jutott, nem hivatalosan pedig hamarosan Android 10-et is kapni fog :D
    Azért 4.4-ról szerintem sok készüléket lehet mondani ami 6.0-ra frissült, mivel 5-ös (5.1) több gyártó is egyszerűen kihagyta, például a fent említett Xiaomi. Android One készülékek is elég jól frissülgetnek, 3-at szerintem több is megér közülük.
    Hát érdekes, hogy Snapdragont így kerülöd, én meg Kirinnel vagyok így, de nem azért mert nem rossz lenne, vagy nem tetszik. Custom ROM-ok kizárva rajta, ez pedig nálam óriási hiba, összes többi SoC-nál van némi esélyed Custom ROM-okra, de Kirinnél ez kizárt. Na meg ki tudja mi lesz a Huaweiel, következő talán Mate telefon már Google szolgáltatások nélkül jön, kíváncsi vagyok mi lesz belőle.
    Honor 6-ot a közép kategória már rég mindenben beelőzte, A15 és A7 magokkal már harmat gyenge, S625 sok helyen 50%-al gyorsabb nála és ez is 2016-os SoC, vagyis lassan 3 éves, közép kategóriás (mondjuk tény hogy nagyon jól sikerült, sok rókabőrt kibírt és még most is jönnek készülékek ennek alig modernizált változatával (S630). Ma belépő szint is helyben hagyja (S430) már. Egyébként Mi 3 fórumba is felmerült melyik készülék a legjobban támogatott és érkezett is rá válasz.

Új hozzászólás Aktív témák