Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • horush

    addikt

    Jiayu G2 (MTK6577 + 1GB RAM):
    Most, hogy már 1 hete megvan, gondoltam írok pár sort a telóról. Mixeshopról rendeltem, $142 volt 1GB rammal, ami szerintem korrekt ár. Ráadásul, mivel 500g alatti a csomag, a DHL elhozta $21-ért úgy, hogy péntek éjjel vették át a csomagot, s hétfő hajnalra már Magyarországon volt.
    A telefonnal meg vagyok elégedve, minőségre teljesen korrekt, nem recseg - ropog, a kijelző nem színeződik el, ha hozzáérek, a gombok is megfelelőek. A hátulja kellemes, gumis tapintású. Az eddig használt Galaxy 3-nál sokkal jobb. Igaz a hátlap leszedésével meg kell szenvedni, de legalább rajta van rendesen, úgysem fogom túl sokszor szétszedegetni. ICS van rajta, fut is jó gyorsan, stabilan. 1GB ram jó dolog, örülök, hogy nem spóroltam ezen, simán futhat több program is egymás mellett, nem fogy el. Mobiljelet fogja rendesen, 3g is bejön, talán egy kicsit jobban is, mint a Samsunggal. Kétkártyás módot nem próbáltam még. Wifi szintén megfelelő. GPS viszont kicsit nehezen talál magára, szabad ég alatt is percek kellenek, még bekapcsolt net / agps mellett is. A kamera közepes, napos időben össze lehet hozni viszonylag jó képeket, de láttam már jobbat is. Ez a része mondjuk túlzottan nem zavar, jó ha 2 képet csinálok egy hónapban.. A led nem túl erős, de elemlámpának beltérben megfelelő, esetleg nagyon közelre fotózhatunk is segítségével. Az akkumulátor 2050mAh-s a specifikációk szerint, ez kb. reális is lehet, 1 napot simán kibír komolyabb használat mellett is, 40% alá nem is nagyon merítettem még (éjjel felrakom töltőre mindig). Telefonálás közben tisztán hallom a beszélgetőpartnereket, ők is engem, ezen a téren is korrekt. A hangszóró viszont csak közepes, alapból sem túl hangos, s a vége felé torzít is kissé. Fülessel viszont rendben van mind minőségre, mind hangerőre, teljes hangerőn már-már túl hangos is. A kijelző szép, éles képet ad, 4"-ra 480*800 szerintem még pont elég, s mivel IPS, ezért a betekintési szögek is jók. Gondolkoztam nagyobb méreten / felbontáson (max. 720p @ 4,5"), de szerintem 4" elég, kis helyen is elfér, egy kézzel is kényelmesen kezelhető, s a kisebb felbontás miatt szépen futnak a játékok is (nem túl gyenge cucc ugyan az mtk6577, de azért nem egy csúcsgép, 1280*720-as felbontás, sőt, talán már 960*540 is valószínűleg sok lenne neki komolyabb játékok esetén).
    Én szinte teljesen megvagyok elégedve a telóval, bátran ajánlom bárkinek, aki viszonylag olcsón akar értelmes, 2 magos telefont, lehetőleg 1GB rammal.

Új hozzászólás Aktív témák