Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peaceliker

    őstag

    válasz Zozo33 #21423 üzenetére

    Grat a telóhoz, használd egészséggel soká! :)

    1, Állás után (ennek nem is muszáj óráknak lennie, lehet, hogy percek alatt is) a proci órajele lemegy egész alacsonyra (néhány MHz-re, az teló függő), hogy ne zabáljon pihiben (ez az alvás). Amikor ilyen állapotból indítod, kell a telónak néhány mp, míg felugrik az órajel és összeszedi magát. Hogy ez az idő hosszabodik-e, függ attól, hogy milyen lunchered lesz és mennyi widget, app indul ilyenkor (de 2-3 mp nél nem lesz több sztem, de lehet nem is fog emelkedni ez az idő).

    2, hogy a fizikai gomb mennyire "feszes" , az gyártó és telefon minőség függő. a gyengébb minőségűeknél lötyög (hogy a jiayu nál ez sztenderd dolog,hogy ilyen, vagy csak neked "nincs szerencséd" vele, azt nemtom).
    Ez szerencsére nem jelenti feltétlenül azt, hogy hamar rosszabb lesz (ainol táblámon vtak ilyen lötyögős gombok, de fél év alatt nem romlott)...idővel tuti, mert súrlódás van, anyag kopik, idővel tuti rosszabb lesz, de lehet csak nagyon soká.

    3, az a fólia valszeg csak a szállítás miatt van rajta, egy normál kijelző védő fólia nem szokott buborékos lenni (ha jól felrakták). de amíg nem jön le és nem szerzel be másikat, a semminél pont jobb, függetlenül attól milyen célból rakták rá :)

    "Oh my Goa'uld!"

Új hozzászólás Aktív témák