Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hungobungo

    aktív tag

    Na megjött a Hero 7500+ de már tova is repült, mini review:

    Zopo-soknak jó hír lehet, hogy a vietnámiak is forgalmazzák, ezért szokás szerint jönnek már rá az Revo romok. A vietnami friss ropogós április 12-i Revo HD4 Android 4.2.1 rom nagyon kellemes, CWM-ből telepíthető, vagyis elég egy CWM recovery.img-et felrakni a gyári flash tool-lal (a rom hozza magával az ANGOLul beszélő TWRP recovery-t, ne lepődjetek meg ha ezt látjátok flash után ;).

    A revo HD4 rom, bár nincs a nyelvek között a magyar, de kb. 90%-ban tartalmazza a magyar stringeket, csak a Settings, Calculator, Gallery2 (camera), Music apk-kat kellett meggyógyítani (tudnám, mi a francnak nem tudták már ezekbe is beleforgatni???), root-olást követően ezeket kellett kicserélni, és a build.prop-ban átírni az alapértelmezett nyelvet magyarra. Root-olni simán a root csomag recovery-n keresztüli frissítésével lehet. Ezek után már csak egyékét kínai - akarom mondani vietnámi - szemét törlése volt vissza, és egy factory reset után már a magyar, kipucolt, upgrade-elt telefon fogadott. A factory reset tréfás jószág: nemes egyszerűséggel továbbított a TWRP recovery-be, ezzel kellett a wipe menüben kiadni a parancsot ;)

    Egy buziságra nem maradt energiám: a gyári AOSP billentyűzetből kiirtották a nyelveket, csak a vietnami és az angol maradt - angolra állítva tartalmazza a mi karaktereinket, vagyis nem gond azoknak, akik nem használják a helyesírást ellenőrző és javító funkciókat - így maradt ez fent. Play-ből úgyis lehet másikat-szebbet-jobbat telepíteni....

    Kamera: Érdekesség, hogy a Revo rom előtt a gyári Android 4.1.2-vel a kamera 12Mpixelig volt állítható, a Revo-ban a max már csak 6Mpixel: hogy ez azért van-e, mert valójában ekkora a ccd-je vagy sem, nem tudom, de elképzelhető - ha jól emlékszem, az star X920/S5 Butterfly megjelenésekor a jellemzőknél is pont 6Mpixelt lehetett olvasni, aztán valahogy javult ez az érték...
    A képminőség amúgy hozza az elvárhatót, stabilan tartva, helyesen fókuszálva (max 40 sorozatlövés rulz!) jó képeket lehet készíteni. A sötétben "vakuzva" fotózási képességei jobbak, mint vártam: a kb. 1x1 nm-es laboromban szoktam ezt tesztelni, a telefon képein szinte nappali világossággal, minimális zajjal láthattam a WC csészémet viszont ;)

    A GPS az erkélyen hideg indítással kb. 1 - 1.5 perc alatt elkapta a műholdakat, megint csak plusz pont. Be a szobába, ki az erkélyre, melegen már kb. 10-15 mp alatt visszatalált - ez is jó szerintem.

    Kijelző szerintem 99%, hogy IPS, döntögettem, de nem láttam rajta kékesedést oldalról sem. Színei teltek, a fényereje jó, jobb mint a star/ulefone N9589-esnek, vagy a star/ulefone v1277-esnek.

    Wifi erős, stabil és gyors (n-essel nem teszteltem).

    Duál sim kezelése hibamentes volt, voda és t-mobil békésen megfértek.

    Mobilnetet nem tesztelhettem, szorri!

    [ Szerkesztve ]

    QQ Messenger: 1952850816 *** Chigontech, egy megbizható Aliexpress kereskedő: http://www.aliexpress.com/store/1153179

Új hozzászólás Aktív témák