Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Deathfolk

    csendes tag

    Sziasztok!

    Szeretnék venni 1 kínai telót már kb 1 éve:) De mindig halogatom valamiért... többnyire mire kapható lett az amit kinéztem már 1 másikra vártam... Most viszont már tényleg szeretnék venni egyet mert így soha nem lesz új. G4-re várok / vagyis vártam, mert 1 napot se várok tovább, van más ami amúgy is jobban tetszik. Mostani iphone 3gs-em pedig már fél éve pókhálósra van törve és kb 0 használat mellett 14óra alatt lemerül... szóval nagyon kéne már 1 új:)

    Viszont a jelenleg kapható telefonok, azok amik tetszenek is, sajnos mind 4Gb tárral rendelkeznek amin én rohadtul ki tudok akadni... nem értem miért adnak ki egyáltalán még 2013-ba telefont 4Gb-al minimum lenne a 16, de akár 120gb-os telefonokat is dobálhatnának, főleg Kína.. kb semmibe se kerül a memória, erre minden jó teloba 4gb van, számomra ez hihetetlen és nagyon bosszantó! Amibe meg több van pl 16Gb, az aránytalanul drágább, sokkal több mintha külön vennék egy 32-es SD kártyát!:(

    Nekem minimum olyan teló kéne amibe 8Gb-van de sajnos ilyet egyszerűen nem találok olyan külsővel ami tetszik! 4Gb-osba viszont van több is!

    De hogy miért is probléma nekem ez, az lehet 1 tévedés, vagy hozzá nem értésem miatt van! Ebben szeretnék segítséget kérni!

    Utoljára 2.3 idejébe volt 1 kínai tabletem, kb 2 éve, akkor minden progi , játék alapból a belső tárhelyre települt, persze utólag átrakható volt sd-re, erre használtam az app2 sd progit, de ez csak akkor segített mikor már a játék fel volt telepítve, mert csak telepítés után tudtam áthelyezni a cuccokat. Viszont havernak ekkor volt nem tudom már milyen telója, amire kb semmilyen játékot nem tudott telepíteni az angry birds-en kívül mert nem volt rá helye. 4gb-os teló volt, hiába bírta volna el a teló a jobb játékokat is, nem tudott kb semmit se felrakni helyprobléma miatt... És most ettől félek én is, néztem hogy a mostani androidos játékok már elég sok helyett foglalnak. Kérdésem hogy rakom én ezt fel egy 4gb-os telóra, amin a rendszer mellett kb annyi hely sincs hogy felférjen 1 igényesebb játék? Vagy esetleg ez a 4-es androidon már megoldott és alapból lehet telepedni sd-re, nem csak belső tárhelyre? Kamerázni is lehet kapásból SD-re? Mert régen 2.3-nál nekem tableten és havernak telon csak is kizárolag minden adatfolyamat kérdés nélkül a belső tárhelyre ment. De ha jelenleg simán lehet telepíteni egy 4gb-os telóra nagyobb játékokat és pl 6gb-os navi progit ha a teloba van egy 32gb-os sd, akkor máris rendelek!:)
    Elnézést a NOOB kérdésért!

Új hozzászólás Aktív témák