Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gipsztigris

    addikt

    válasz #40993792 #27160 üzenetére

    Valamit félreértettél szerintem.

    Nem volt szándékomban senkit sem megbántani, sem pedig kételkedni a szavaiban. Azért próbáltam finoman fogalmazni. De az, hogy mikor veszek poénra valamit vagy mikor nem, ez pedig hadd legyen az én kompetenciám! :R
    A lényeg az, hogy persze azért nem tettem említést a hálózatról a jelerősségről és az összes többi dologról, mert ennek alapján MINDENKINEK igaza van! Hiszen nem várható el senkitől sem, hogy betéve tudja a tartózkodási helyének a GSM jellemzőit. Egyet tud mindenki, hogy mik a szokásai. Tudom, hogy léteznek nagyobb kapacitású teleppel ellátott telefonok, sőt van nekem is "sivatagi" akkumulátorral ellátott telefonom, de nem ez volt az alap kérdés.
    Az alap válaszom az volt, hogy ha egy napot kíbír nálam egy telefon egy töltéssel akkor annak már örülni fogok.....és ezt fenntartom. És, hogy mire válaszoltam. A W8-as 2000mAh-ás akkumuláror két napos üzemidejére.
    Nem értem, hogy miért kellett ekkora feneket keríteni az akkuval kapcsolatos kijelentésemnek, de Te biztosan tudod. :)

    Egy a lényeg, hogy nem akartam senkit sem bántani, a szavában kételkedni, de engedtessék már meg nekem is,(hiszen ez egy fórum) hogy feltétel nélkül ne fogadjam el azt amit a másik ír, és elmondhassam azt is amit gondolok!

    Köszönöm!

    További szép napot mindenkinek!

    "Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-

Új hozzászólás Aktív témák