Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • peter76bp

    senior tag

    Akkumulátor teszt: Annyira rá van pörögve mindenki erre az akksi témára, hogy elkezdtem keresgélni valami terheléses tesztet az akksikhoz. Sajnos kb nulla aminek értelme is van és megbízhatónak tűnik, úgyhogy az egyéb téren jól bevált AnTuTu Benchmark párját az AnTuTu Tester-t találtam megfelelőnek, hogy össze tudjuk vetni az egyes telók akksijának teljesítményét.

    Ezt elindítva a bal alsó ikon a Battery Test itt a Begin Testingre elkezdi dolgoztatni a telót, terhelgetii a procit is hol folyamatosan hol időszakosan kisebb nagyobb teljesítményen.

    Tesztelés menete: Én eleve felvettem maxra a kijelző fényerejét de azt hiszem a program indításkor magától felveszi és nem engedi lekapcsolni a kijelzőt. Az akku legyen 100%-on mikor elindítod és számíts rá, hogy a teszt kb 3-4 óra, és a végére 10-20% körülre meríti le. WiFi meg telefon meg ilyenek mehetnek közben szóval nem leszel elérhetetlen, de mondjuk el lehet indítani éjszakára is. Én egy jó darabig fent voltam mellette de aztán itt hagytam és reggel néztem meg mire jutott, ez lett az eredmény

    ThL W8 2000 mAh 100% --> 19% 3,5 óra 636 pont

    Akinek van ettől jobb tesztprogramja akkuhoz az szóljon

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák