Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fateless

    veterán

    válasz kmisi99 #31571 üzenetére

    Én folyamatosan veszek telefonokat kipróbálási célból, majd eladoö őket. Van olyan, hogy 2000-rel többért adom el, van, hogy kétezerrel kevesebbért, többnyire árában.
    De volt ilyan is, hogy fizetéskor felraktam árában és mindenki alkudozni akart hatalmac összegeket, egy hét múlva levettem, majd következő héten felraktam jóval drágábban (+7k) hogy majd a mániákus gigaalkudozók is örüljenek, de akkor meg azonnal elvitték.
    Úgy tűnik, hogy sokan az "átverő boltok" áraival vetik össze, mint pl azolcsóság és hasonlók. Ha annál jóval olcsóbb, akkor alkudoznak, mert azt hiszik, kamu, ha pedig picivel olcsóbb annál, akkor gyorsan megveszik.
    Persze ez nem törvényszerű, de többször tapasztaltam már ezt.
    Tabletek esetén még rosszabb a helyzet...

    Alapvetően nagyjából árában el fogod adni kipróbálás után. Én sim kártyát nem teszek bele, hanrm a többi területen tesztelgetem csak le, fóliát rajta hagyva. Így legalább jól megismetem ezeket a készülékeket ingyen, a vevő pedig nem kell, hogy várjon a megérkezéssel, sem azon izgulnia, mi lesz a vámon, vagy törött-e a készülék, az jön-e, amit akart. Szerintem mindketten jól járunk. Csak idén 16 telefont és 11 tabletet próbáltam így ki, most még jön néhány készülék.
    Ha pénzt is akarsz vele keresni, akkor már más tészta (megpróbáltam ezt is, vállakozással, kemény bruttó 6000 forintot jelentett, nettóban még minusz is lesz), akkor többért kell eladni, de az nem én vagyok, inkább hagyom

    "A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

Új hozzászólás Aktív témák