Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • domedee

    senior tag

    Sziasztok, a Lewa ROM-okról van valami újabb infó? Régebben volt róla szó, hogy esetleg adatszivárgási gondok vannak vele a user tudta nélkül. Hiába kerestem infót róla (lehet, hogy csak rossz szavakkal), de igazából pár magyar oldal kivételével semmit nem találtam. Az a bajom ugyani, hogy a telóm (UMI X2 2/32GB) nem akar rendesen működni. Mármint a bluetooth-szal nem az igazi valami. Ez azt jelenti, hogy nem tudok vele a laptophoz csatlakozni BT-COM porttal. Csak audió eszközként ismeri fel. Pedig kellene a BT-COM port a MyPhoneExplorerhez. A Sony Smartwatch órámhoz sem megy a csatlakozás. Pontosabban a párosítás megy, de egy másodperccel később már el is felejti a párosítást és kezdhetem előlről.
    A BT headset-em sem az igazi (Sony MW600). Pontosabban a hívás fogadás nem megy vele. Jön a hívás, felveszem, majd 1 másodperccel később a leesik a hálózatról. Kiírja, hogy "RADIO OFF". Majd a térerő jelzésnél egy kis stoptábla ikon jelenik meg, mintha le lenne tiltva. A hívás vége után meg csatlakozik újra a hálóra. Ami vicces viszont, hogy hívást tudok indítani, az szépen megy. De amint lerakom, ugyanúgy leesik a hálóról.

    Bármi ötlet? Egyelőre azon gondolkozom, hogy kipróbálnék más ROM-okat. Csak sajna még nincs sok, ami van, jórészt a gyárin alapul. A Lewa lenne talán más.

    (egy SIM-mel használom amúgy, Telenor)

    ''és van a végén a városok anyja: Budapest. Csakhogy ez nem olyan anya, aki szoptatja a gyerekeit, ellenkezőleg őt szoptatják a gyerekek, s maradnak mellette örökké satnyák, kicsinyek, vérszegények.'' - Mikszáth Kálmán

Új hozzászólás Aktív témák