Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vegyszer

    addikt

    Szia!

    Ma megjött a (technikai okok miatt) két Lenovo A630 teló. Meglepően jó cucc. Multilingual rommal, sok Kína app nélkül, apex lancherrel. Ha nem nézem hogy kerekek az ikonok, akkor egy szinte stock rendszer. A kijelző nagyböjtt. Nem érzem a qhd - wvga közötti minőségi csökkentés mivolát. A Lenovo A820 mellett ez kicsit kerekebb, talán hogy női kezek is jobban átérjék.
    A hátlap gumis, és jól a helyén van. Market van, és a LeCalendar helyett a BusinessCalendar van rajta (az előbbi több Lenovo telón nem volt az igazi)

    Nem kapcsol viszont be a power + hang le + hang fel gombokkal, sem a power + fel, vagy le - re. Nézegetem, lehet, hogy egy stock telefon alkalmazást kap, meg némi cicatuningot, de szerintem nem kell a sw-t nagyon hackelni... (két nőnek megy, net + duma céllal)
    Sajnos az ígért flip tok nem volt a csomagban (írták előre is) de szilikon se jött, vagy kijelző védő... :O (de nem kérek parital refundot, mert a második teló ingyen jött, igaz mindketten vámmal, és 6 hét alatt a hangyás boltból, de megérte) :Y :R :Y

    Esetleg érdekel a rom valakit?

    Átpartícionálást csinált valaki esetleg ezen?

    Este kicsit jobban neki esek. De eddig nagyon ígéretes!

    "Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell

Új hozzászólás Aktív témák