Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dhraken

    csendes tag

    Sziasztok!
    Némi segítségre lenne szükségem a hozzáértőktől :)
    Küzdök már pár napja az Amoi A862W-mmel. Mivel nem találtam hozzá normális custom rom-ot így maradt a gyári 4.1.2. Alapvetően meg is felelne, root rendben, kínai vackok kihajigálva, magyarítás nem létfontosságú.
    A google play-t viszont nem sikerül rá feltennem bármivel is próbálkozok. Végülis szinte minden szükséges programot felraktam .apk-ból, de azért csak jó lenne egy működő play store. Végigpróbáltam egy rakás leírást - habár a legtöbb az MTK alapú rendszerre vonatkozik -, gapps telepítés recovery-ből, stb., de eredménytelen. indításnál a store betöltés megjelenik pár mp-re, de aztán mindenféle hibaüzenet nélkül elszáll. Apropó, recovery. Elvileg feltettem a CWM-et is, Rom manager program szerint CWM és TWRP van telepítve, de a recovery-be bootolás mindig a twrp-t hozza be. A gapps-ot látszólag ebből is fel tudtam telepíteni - install succesful - de nem vagyok biztos benne, hogy tényleg így van. A futó alkalmazások között nem látom pl. a google.services.frameworkot pedig az gondolom kellene... Megpróbálnám manuálisan bemásolni a szükséges fájlokat, de azt sem tudom, mert nem hajlandó felismerni az androidot a win, pedig már egy tucat driverrel próbálkoztam. szóval elekadtam... :S

    Bónusz kérdés: hogy lehet elővarázsolni a hívásbeállításokat? a szokott helyén nincs, végigbogarásztam a teljes beállítás menüt és sehol nincs.

Új hozzászólás Aktív témák