Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • b0bcat

    addikt

    válasz berigazek #55359 üzenetére

    Én csak a tapasztalataimat írtam le: az adatbekérő SMS-től (amit a magyar központ küldött ki ugyebár) számítva 3-4 nap volt, mire a kezembe került a csomag. Hogy a vámmentes cuccok meddig utaznak DHL-lel, azt nem tudom. :N

    @drr:

    Én nem értem ezt a támogatás hiánya/megléte "őrületet". :U A sokadik androidos telefonomat "nyúzom", és soha nem kellett semmihez hozzányúlnom. Nem cseréltem ROM-ot, mert nem volt rá szükség. Bekapcsolom, használom, ennyi. (Ami azt illeti, normál esetben hetekig nem is szoktam kikapcsolni őket...)

    Lehet, hogy csak nekem volt szerencsém idáig, de nem volt soha szükségem arra a bizonyos támogatásra. Persze nem zárható ki, hogy egyszer majd lesz, de én eleve úgy tekintek ezekre a kínai csodákra - gyorsan hozzátéve, hogy én szándékosan az olcsóbb modelleket keresem és vásárolom - , mint egyfajta eldobható készülékekre. :DDD Bár kétlem, hogy különösebb piszkálgatás nélkül nagy esély lenne szoftveres megbolondulásra. (A segítségkérő hozzászólások többsége itt arról szól, hogy belenyúlkáltak a készülékbe.)

    Szóval szerintem ez a dolog inkább csak a hárdkór júzereket érinti. Ha te nem vagy az, akkor szerintem ne tartson vissza az ilyesmi a vásárlástól. ;)

    [ Szerkesztve ]

    Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r

Új hozzászólás Aktív témák