Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kisda

    aktív tag

    válasz fateless #56142 üzenetére

    Megjötta csomag, kibontottam, vártam hogy szoba hőmérsékletű legyen. Aksi be, Simkártyák nélkül próbálgattam. Bebootolt szépen, próbáltam bekapcsolni a wifit/BT-t de nem ment ahogy a videón látszik. Majd írtam a kínainak, mutattam videót, mondta hogy csináljak egy teljes visszaállítást. Megcsináltam, ugyebár újrabootol, és ment a wifi is és BT is bekapcsolt. Ekkor próbáltam a GPS-t, de mivel nincs rootolva, ezért a Mobileuncle-ben nem volt benne az Engineer Mode ( MTK ), így nem tudtam elvégezni a GPS beállításokat. EPO-t letöltötte amúgy, kimutatta a holdak helyét, de nem talált konkrétan egyet sem ( 1-2 percig próbáltam)

    Minimálisan belaktam a telefont.

    Majd kikapcsoltam a telefont, azzal a tudattal voltam, hogy minden okés a hangerő gomb kivételével, a gps meg majd harootolva lesz okés lesz ( próbáltam mindenféle rootolást, nem jött össze a bineáris letöltése miatt).

    Tegnap bekapcsoltam, de megint nem sikerült működésre bírni se a wifit se a BT-t. Nem csináltam teljes takarítást még, nem létezik hogy gondol egyet és nem érhetőek el a modulok... Így mégis hogy lepjem meg vele barátnőmet karácsonyra? :W

    Van egy Rootolt needromos rom, ha a dispute eldől, lehet felteszem azt, addig nem nagyon kellene módosítgatni szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák