Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Neck

    veterán

    válasz cappa72 #59268 üzenetére

    Én is warn-t kaptam érte, mert valami akku fogyasztásos topicban feljött, és azt írtam le egy másik navi neve helyett, véletlenül. Mire észrevettem, már nem lehetett szerkeszteni...
    Ráadásul úgy, hogy nem is az volt/van a telefonomon, hanem egy Sygic, aminek nem jön a számra a neve soha, nekem (és sok más embernek, aki 1000 éve navigál) ennek a szoftvernek a neve már összeforrt a navigációval, mivel a spéci navigációs eszközömön napi szinten azt használom. Mint a Medve sajt, pedig van belőle maci, mackó, stb. Vagy mint a WD40, vagy a Brigéciol.

    Na mind1. Egyébként meg szerintem akkor beszélünk Warezről, ha eljuttatjuk valakihez, vagy segítünk feltenni. Addig, hogy megemlítem, hogy mi van a telefonomon, addig ahhoz senkinek semmi köze.
    Pláne, ha kifizettem a fullos változatot egy másik eszköznél, és Androidon nem lehet használni...

    Erről függetlenül, jelzem, az enyémen nem az van, és nem is szándékozom nem jogtiszta szoftvert tenni a telefonomra (inkább kifizetem azt a kevés összeget). Bár örülnék, ha lenne a telóra, szívesen megvenném, erre is...

    A Warnomat mégis megkaptam, és pl most nem kérhetek arcképcserét emiatt, mert a Warnosoknak nem jár.

    Na most kibosszankodtam magam :DDD

    [ Szerkesztve ]

    An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"

Új hozzászólás Aktív témák