Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cifu

    nagyúr

    válasz NorbertoEco #61918 üzenetére

    Nézd, egy 25e Ft-s telefontól csodát elvárni nem lehet. Be kell látni, hogy valahol 150 US$ körül kezdődnek a komolyabb használatra való telefonok. Ez nem azt jelenti, hogy ezek az ultra olcsó telefonok semmire sem jók, csak tisztában kell lenni a korlátaikkal. Az általad leírtaknál én mondjuk az 512 MB RAM-ot tartom még kritikusnak, mert ennyi memóriával a böngészés az én Defy-men (Android 4.1.2-esen alapuló ROM-al és Opera Mini-vel) korántsem annyira zökkenőmentes, amennyire én azt szeretném - igaz az csak 1 magos SOC, de érzésem szerint itt a RAM is erősen korlátozó tényező. Sajnos személyes tapasztalatom nincs a két magos MTK procik + 512 MB RAM kombóval való netezés kapcsán, így nem biztos, hogy e téren én vagyok a legjobb információforrás.

    Persze hogy TE együtt tudsz-e élni ezekkel a korlátokkal, azt én sajnos nem tudom megítélni. :DDD

    A Lenovo P780-ról van Logout bemutató, van saját topicja itt. Innen kezdve információáradat van. Én is majdnem ilyet vettem, mert a 4000 mAh-s aksi roppant vonzó, illetve amit olvastam róla, az nagyon szimpatikus. Ehhez képest a ZP998 mellett döntöttem, igazából észérvekkel nehezen alátámasztható dolgok miatt (5,5"-os, FHD kijelző, 8 mag, 2GB RAM), miközben mindössze 2400 mAh-s aksija van. Az ember ritkán vesz kőkemény logika és nyers adathalmaz-elemzés alapján telefont. :)

    Csakhogy szerintem ne most, hanem akkor kezd el a következő telefonod keresését, amikor megvan rá a pénzed. Ugyanis itt pár hónap alatt is jelentős változások vannak a piacon, jön az LTE képes új MTK SOC sorozat, szóval én azt mondom, hogy akár csak 3 hónap múlva is a P780-nál lesz sokkal jobb, szebb, vonzóbb ajánlatt is.

    [ Szerkesztve ]

    Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

Új hozzászólás Aktív témák