Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Buccer

    tag

    Sziasztok!
    Mai hardcore igénybevételnek köszönhetően (hurrá nátha miatti ágyban fekvés) sikerült tesztelni, mit bír az akksi. Reggel fél8 körül húztam le a töltőről és most ment le 1%-ra. Délelőtt YT, böngészés, délután inkább csak böngésző, FB. Most legalább tudom, hogy ha hosszabb ideig konektor nélkül lennék akkor nem kell filmet nézni egész nap, mert estére nem leszek elérhető.

    Pár dolog a készülékről. Ugye ismerős belenyúlt anno egy olyan Huawei G700 verzióba, amin nincs 3G itthon, így csak 2G üzemmódban tudom használni. Ennek napi használatban semmi hátrányát nem tapasztaltam, emailezni teljesen elegendő, ha meg 1-2 oldalt meg kell nyitni, azt meg bírom várni. Ismerős telója pl lassabban nyitja meg 3G-vel, de egy gyengébb hardverrel az oldalakat.
    Az 1GB memória egyenlőre elegendő, nem szoktam kilőni semmit belőle, nem akadozik sehol semmi (normál használat mellett). Legdurvább játék is egy angry birds, nem szoktam amúgy játszani. Böngészőben is 2-3 oldal megy, úgy teszem háttérbe. Szóval ez a rész is pipa.
    GPS: 2x használtam, de ma ahogy a fórumot olvastam volt szó arról kinek hogy talál jelet. Innen az ágyból a szobában (panel lakás, de elég közel az ágy az ablakhoz) kb fél perc alatt talált jelet. Csütörtökön Bp-re menet az autópályán menet közben is max 1 perc volt és akkor használtam először. Ezzel a részével is elégedett vagyok.

    Amit szeretnék, egy olyan bőr tok valami finomabb anyagból, amibe bele lehet csúsztatni a telót, előbb utóbb fólia a kijelzőre. Ha valaki ad tippet, ilyesmit honnan tudnék beszerezni, megköszönném.

    Ja és örök hála Cappa72-nek!

    [ Szerkesztve ]

    Pécs City

Új hozzászólás Aktív témák