Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Upo

    addikt

    válasz tutis #66794 üzenetére

    Ezt nem tudom hol olvastad, ez Li akkupackokra igaz, ahol külön van a töltő. A telefont nem is tudod mással tölteni mint a saját töltőjével mert az benne van a telefonban (az áramkör). Amit a falba dugsz az csak egy áramforrás. A kettő együtt adja ki a "töltőt". Most hogy az az 5V x Amper az milyen színű és formájú kockából jön az a töltőnek mindegy (illetve akkor nem mindegy ha "rossz minőségű", zajos a tápellátása a töltő áramkörnek és nem tudja már azt a zavart kiszűrni).
    Tehát a normális minőségű az áramforrás akkor nincs gond. Pl. az UMI gyári töltője olyan zajos hogy bezavar az érintőbe is, a zajfeszültség összemérhető a touch vezérlő által érzékelendő jelekkel és ezért téveszt, de pl. a Nexusom töltőjével jó.
    Az idézetedet meg hagyd meg a modellezőknek, zseblámpázóknak, az akku packok csatlakozóinál is van sok egyezés, azért írták ezt.
    Van olyan pack ami csak a cellákból áll, még a kis vezérlő áramkör is külön van, ami pl. a telefon akkukban benne van, az akku érintkezők mellet szokott lenni egy kis panelen. Úgyhogy az teljesen más mint a telefon, ne keverjük!

    [ Szerkesztve ]

    Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

Új hozzászólás Aktív témák