Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • martin555

    aktív tag

    válasz martin555 #81157 üzenetére

    hát.. 80 ezer forint(kis plusz minusz ha rádumálnak, de max a száz..) körül keresek telót, régi ismert brand-ek (samsung és társai) vagy kínai uj brand-ek..(melyeket viszont NEM ismerek) (kínai "klón"okat szándékosan nem említem, ugye jól teszem?)

    kijelző mindegy már mind szép úgyis, nem vagyok pixelhajhász se, DE 5 COLL minimum , de ettől sokkal nagyobb sem mert nekem az már elveszti a "telefon" funkcióját , = NEM note kell (4" már nagyon kevés nekem a jelenlegi galaxy S advance i9070-nel)

    mindegy hány mag, energia"takarékosság" inkább előnyben + nem értek "ennyire" hozzá, nem hajhászom a 8 magot! (root-olgatni, cook-olgatni tudok) pillanatot ki birok várni el voltam a 2 magos i9070-nel is, inkább a "stabil kiforrot nem a dzsunka összevásárolt alkatrészes cucc" érdekel.

    "stabil megbízható" igen. lehetőleg szopásmentes VAGY kis olvasással, fórumozással támogatás van, pld orosz rom nekem tökjó de kínai dzsunkanyikinyaka és support sincs NEKEM NEM ÉRI MEG

    GPS működjön vagy működésre bírható legyen

    "normális" (nem canon EOS stúdiófotó) háát,, 8 megapixel körül? "rendesebb" ffényképezőst keresek

    ha nem fullplasztik hanem kicsit igényesebb a külső ház az welcome de nem kritérium

    magyar android nem számít jó nekem az angol is sőt, nem tom ez szempont -e

    NEM TÚL KIS akkut örömmel fogadnék! nem cél a pengevékony teló!

    nem szempont a dual SIM de hát nem is zavar.

    tudtok segíteni urak?

    magyarországi beszerzés is oké nekem, vagy link is jöhet ahonnan elvállalható a megrendelés az "ismert következményekkel" (tengeren túlról)

    POCO X3 NFC, 64 és 128 GB, NO ROOT

Új hozzászólás Aktív témák