Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • alexw801

    senior tag

    válasz mazsó #84940 üzenetére

    Végre valakit érdekel a téma!
    Van itt egy vérszegény hely: http://prohardver.hu/tema/re_bemutatkozott_a_honor_3x_es_3c/friss.html
    Az igazi:
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2620608&page=162
    Még alaposabb:
    http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=547611&st=2920
    Először is: 5 féle Honor 3X létezik.
    A sapkában ki lehet nyitni a Spoilereket:
    2. spoiler / 1. alspolier (G750-T00-hoz, nekem az van) - itt van 9 ROM, download linkekkel.
    A B609, B610 és B611 igaz 4.2.2, de mind jó és gyárilag multilingual. Nekem tetszettek, minden megy rajta, a 3 betűs igazított autós progi is. Rootolható, de csak részben, a teljes root további tennivalókat igényel.
    A 4.4.2 ROM-ok mind multilingual, szuper jó hibátlan magyarsággal.
    DE: Jelenleg a 4.8.1 van fent, az USB drive kapcsolat nem megy a PC-vel, az autós progi sem. A 4.8.16-nál nem volt mobil internet, azért visszaléptem. Ma várjuk a 4.9.1 frissítést (a dátum van benne a nevében...)
    A 4.4.2 ROM-ok különösen figyelmes rootolást igényelnek, boot.img csere is szükséges, stb.
    Ha az ember sorban megy a ROM-okkal, akkor OTA frissítésnél (ami nagyon kényelmes és gyors, adatok és app-ok maradnak) mindig ellenőrzi a jogosultságot, előzményeket, ha nincs, almás! Kell, hogy Stock Recovery legyen fent és root kikapcsolva. Ezért ROM csere előtt rutin recovery csere SP Flash Tool-lal (nem vészes a tizedik alkalom után már).
    Lehet local update ROM telepítés is, az SD card-ra másolt dload/UPDATE.APP állományt indítjuk menüből, rendszerfrissítés, stb. Adatok és app-ok maradnak, ha előtte nem volt wipe/factory reset.
    Ha tiszta telepítés volt (3 gomb indítás mindig ilyen, mert wipe/factory reset-et végez automatikusan), akkor több az esély, hogy nem áll meg az előzmények miatt. Ilyenkor mindig a Stock Recovery-be megy is indítja az SD card-ra másolt dload/UPDATE.APP-ot minden esetben, ha ezt nem akarjuk, el kell rejteni névváltozással vagy kitörölni
    Utána CWM vagy TWRP Recovery vissza SP Flash Tool-lal. Majd root szkript (fél-rootot ad csak), gapps felrakás, stb. A 4.4.2 ROM-ok teljesen kitöltik a rendszer partíciót, ezért nem lehet nagy gapps csomagot felrakni. Jó pl. Pavel22 módszere, a gapps installer apk.
    Ennyi.

    [ Szerkesztve ]

    Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro

Új hozzászólás Aktív témák