Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • wwenigma

    Jómunkásember

    válasz tomi510 #88788 üzenetére

    Első linken a bugos szoftvert és a kamera miatt húzták le (gyenge megvilagitasu képek zajosak). Előbbi 99%-ban javitva lett, a kamerát még csiszolják, éjszakai fotózásra van ejszakai mód ami inkább állványos és nem igazan kézből lövős de ugy is használható. Rossz fényviszonyok között amugy se telóval fotózzon az ember. Általánosságban szerintem jó a kamerája viszont jelenleg 3rd party kamera appok nem hasznalhatoak vakuval egyutt (csak vaku esetén), mert fehér foltokat okoz - valami gebasz van a feldolgozásban.
    Második linken a miatt hogy drága és a gyenge kamera miatt. Előbbit nem tudom mire értették, utóbbit fentebb kifejtettem.
    Harmadik linken is a szoftot hozták fel. Az biztos hogy nem volt az igazi, mára Mokee, CM11, MIUI, FunOS, ColorOS, BaiduOS meg t*kömtudja mibol lehet választani. Én a gyárit használom... :D

    Igazabol nem tökéletes telefon mint ahogy egyik sem az, sok sok apro hibája van ami egyeseknek idegesito lehet de másoknak fel sem tűnik. Viszont még van gyári support mert kinaban elég nagy presztízsveszteség lenne a ZTE-nek ha nem foglalkoznának vele... el kell olvasni a kapcsolodo forumokat itt pH!-n, XDA-n vagy akar a ruszki 4PDA-n.

    hevizms: HSPA a technologia neve. High Speed Packet Access. HSDPA: High Speed Downlink Packet Access. HSUPA: High Speed Uplink Packet Access. Azaz a fel-le iranyokat jelöli. Ezen felül van még a HSPA+ majd a DC-HSPA, az utobbi jelenleg Telenornál 42Mbitet jelent. A linkelt telefonod tudja ezen adatkapcsolatok valamelyikét/mindegyikét.

    [ Szerkesztve ]

    Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

Új hozzászólás Aktív témák