Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Upo

    addikt

    válasz #79335424 #88833 üzenetére

    JB-KK váltás u8táni visszaállás:
    Gyanítom hogy filerendszer váltás lehetett, pl. ext3-ról ext4-re, ha visszaállsz JB-re akkor a wm pont az általad állítottakkal ellentétben simán visszaállítja a fájlokat az ext4 partícióra is, csak a rendszer nem indul mert a JB nem kezeli az újabb filerendszert. Ha teljes régi gyári romot állítasz vissza akkor a JB által kezelt filerendszert image szinten álltja vissza. Utána a helyes fájlrendszerre állítasz vissza cwm-el. De aki egy kicsit ért hozzá az írhat egy cwm scriptet ami átformázza a megfelelő partíciókat úgyhogy nem kell flashelni. Elég egy 4.4->4.3 cwm zip és utána reboot cwm után mehet a visszaállítás.
    Pl. 4.0 - 4.1 - 4.2 átállás is simán szokott menni oda-vissza (feltételezem az egyforma filerendszert). Nem kellene túlmisztifikálni és összeszedegetett hamis félinformációkat próféciaként hirdetni...

    A másikra én sem tudok mit mondani, nem fért el a rom a gyári tárhelyen ezért kellett nagyobbat csinálni. Az lett volna a poén ha a kisebb helyre visszaállította volna a nagyobb helyet foglaló adatokat :N

    A különböző pdafanos és hasonló leírások egységsugarú felhasználóknak készültek hogy lehetőleg minél inkább bolondbiztos legyen. Ám ha valakinek van egy kis esze és egy kis szaktudása akkor működésre lehet bírni dolgokat, valamint olyan dolgokat nem kezd el amiről tudható hogy nem fog működni.

    Jóval kötözködsz te is, Cappa ismeri a dolgok hátterét, tudja mit beszél, valószínű azért nem futott bele ilyenekbe mert pl. ubifs kerneles romot nem állít vissza ext3 partícióra, (vagy ext3-ast ext4-re KK -> JB), 300M-s mentést se akar 256M-s partícióra visszaállítani, hanem gondolkodik.

    Ésszel kell dolgozni! Aki meg nem ért hozzá az kövesse a foolproof leírásokat, úgy mindenki jól jár.

    Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

Új hozzászólás Aktív témák