Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • include777

    aktív tag

    válasz Arween #94139 üzenetére

    Szia !
    Az anten én is néztem ott 136 dodó.
    Lead1 tulaj vagyok, már 3 hónapja, összefoglalnán neked amit Én tudok erről a telefonról (+ a kezemben átfutott még vagy 6-7 darab, amit ismerőseim/nek rendeltek/rendeltem az enyém után).
    A telefon összeszerelése kivánnivalót nem hagy maga után, 3 hónapos használat után sem látok/érzek rajta olyat, ami arra utalna, hogy dzsunka gyártó lenne.
    A telefon napi használata tökéletes, az 1 giga ram, és az mt6582-es igen jó páros, az 1 giga ramból általánosan marad 300-400 mega szabadon általános felhasználás mellett, ami több mint elég.
    (Én ART-vel használom rajta a kitkatot nem Dalvik-al)
    Idáig battery drain jelenséget nem vettem észre, ahogy az mt-s prociknál kell, simán elmegy deep sleep-be, és szükség esetén a magokat is szépen lekapcsolja ha nincs rájuk szükség.

    A kamerája bár 13-mp-s de 8mp, 8mp-ből interpolálja fel, ezt a facebook oldalukon írták is (a boltok meg úgyis azt írnak amit akarnak).
    A kamera vakuja nem a legjobb, de ez sajna erősen kínai beütés, sok telefonnak ez egy elég gyenge része, a kamera kültéren elég elfogadható képet készít, beltérben is ha megfelelő a fény, de vakura támaszkodva, vagy gyenge fénynél felesleges készíteni fotót, mert elhasal a minőséggel.

    Az aksija 2200ma/h-s ami úgy bír kb 3 órát, ha kb 40%-a vissza van véve a fényerő. A 3 órából kb 40 perc xbmc+acestreamos videónézés, 30 perc kb index és nso olvasgatás, a maradék clash of clan és angry birds epic-el játék, többször is teszteltem, kb ennyi az élettartama az aksinak.
    A lead1-et a gyári töltő, ha erősen számításigényes feladatokra használom, akkor vagy szinten tudja tartani, vagy nagyon lassan merül, ezért én beszereztem egy samsung töltőt, amivel tökmind1 mire használom a telefont, tölti felfele :)

    Gyárilag a lead 1 romja nincs agyontelepítve, külön öröm volt számomra, fogy az fb-s appot simán tudtam uninstallálni, nem kellett root [bár rootoltam a telefont].

    A cég elég korrekt supportot tart, a romok letölthetőek, folyamatosan jönnek ki az újabbak (már amelyikhez kell, a lead1-nek szeptemberben volt utóljára romfrissítése), face-en illetve emailban is válaszolnak.
    Én azok alapján amit tudok a telefonról, amennyit használom, amilyen visszajelzéseket kapok az ismerőseimtől, illetve itt a fórumon is jópár tagtól akik privátban megkerestek, én simán tudom Neked ajánlani, a vas az az lesz benne, amit írnak, az aksi is akkor lesz, személyen véleményem szerint - ha a romot nem cseszik el -, akkor a 130-135 dodós ár best buy lesz.

    Én amúgy az elite szériára is várok, de ez a lead7 is mozgatja az agyam, anyának kellene egy telefon :)

    Ps.: Mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt kívánok, és köszönök Nektek minden segítséget.

    keep calm and learn powershell

Új hozzászólás Aktív témák