Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #79335424

    törölt tag

    válasz gyűrű #95152 üzenetére

    Félreérted. Az MTK Control -t nem kínomban használom, mert csak ez megy root nélkül. Már telókeresgélés közben is tudtam, hogy ha MTK lesz, akkor ezt fogom hozzá használni. Egy plusz súly volt a mérleg MTK -s serpenyőjében, mivel Snapira nem találtam hasonlót. A fő feladata a slotok kezelése lesz, ha majd beindul a kétkártyás üzemmód. Ezzel szeretném megakadályozni, hogy az Android szerint magasabb prioritású GSM hívás megszakítsa a folyamatban levő VOIP hívásomat. Az adatkapcsolat mód váltogatás csak plusz lehetőség.
    1. A Gravitybox egy általános alkalmazás, ami az OS felől kezeli a beállított funkciókat. De az MTK Control biztos, hogy nem ilyen, mert a kapcsolóinak a működését nem lehetne Android SDK -val megcsinálni. Tehát mindenképpen vmi spec. MTK -s alkalmazás. Eddig azt gondoltam, hogy közvetlenül a kernellel kommunikál, de akkor nem működne root nélkül. Úgyhogy valószínűleg az engineer mód kódjaival operál. De akár így, akár úgy, mindenképpen közvetlenebb a mód, mint OS -en keresztül.

    2. Ha jól sejtem, akkor a Gravityboxos megoldás csak manuális kapcsolású lehet (talán parancsikonokon keresztül lehetne automatizálni). Én viszont nem szeretném manuálisan kapcsolgatni, hanem a teló kapcsolja magától. Pl. kikapcsolt kijelzőnél valószínűleg nincs szükség a 4/3G -re. Tehát, kijelző kikapcsolás után pár perccel, a teló álljon át 2G üzemmódra és csak kijelző bekapcsoláskor, vagy csak bizonyos alkalmazások indulásakor váltson az erőforrásigényesebb adatmódra. Ezért lényeges, hogy az MTK Control kapcsolói automatizálóból is vezérelhetők.

    Egyébként úgy néz ki, hogy a mél nem jutott el hozzá, mert az már két napos, de a Playen, az értékelés után pár órával már válaszolt:

    "Hi, will try to add support for 4G, but will need the user community to help test it, since I don't have any Mediatek with 4G to test it. Thanks"

    Úgyhogy a hétvégén vszínűleg rootolás lesz, hogy hozzáférjek a logcat naplóhoz, mert sztem azzal tudok neki a leghatékonyabban segíteni.

    kigyo70:
    Amikor ezt a hibaüzenetet kapod, akkor a teló csörög tovább?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák