Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Müszi

    senior tag

    Üdv itt mindenkinek!

    Problémáim adódtak telefon választással és vásárlással.
    Előző telóm megörökölte párom mivel neki bőségesen megfelel, így gondoltam beszerzek végre egy kétkártyásat magamnak.
    Hosszas bogarászás után egy LG L90 dual nál kötöttem ki, de fentről nagyon nem akarják, hogy ezt vegyem mivel a harmadik bolt utasítja vissza a rendelésem. Vagy nincs feketében, vagy egyáltalán nincs készleten és nem tudni lesz-e még. Közben én elkezdtem másfelé nézelődni és mivel a márkásabbak közül egyik hasonló árfekvésű és tudású készülék sem tetszik igazán, kikötöttem a kínai modelleknél.
    A ZTE V5 nagyon csábító lett volna, de a 3G-s 900MHz hiánya eltántorított mivel a Telenoros kártyám mellé egy UPC-s mobilnet kártya menne bele ami a Voda hálózatát használja.
    Két készülék is képbe került és nem tudok választani. Egyik egy Cubot Zorro viszonylag modern belsővel, a másik meg egy Doogee Hitman korosabb soc-cal és pofás egyedibb fémházas külsővel.
    Kérdezném tőletek melyik lenne jobb választás, vagy esetleg tudtok-e ajánlani jobbat, ha a keret max 60K. A használható telefonálási képességen túl fontos még a 3G 900 MHz, a 4,7-5"-os jó minőségű kijelző, a tűrhető kamera és akku ill. a gördülékenyen futó 4.4-es magyarul is tudó Android. Nem igazán szeretném szoftveresen piszkálni és külföldről sem szeretnék rendelni.
    Előre is köszi a segítséget!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák