Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #79335424

    törölt tag

    válasz fateless #98716 üzenetére

    Szerintem is. Nincs "többkészülékes" tapasztalatom, de sztem az én telóm nem egyedi eset és általánosságban is felvetődnek bennem kérdések.
    - Alkalmazások vonatkozásában a Google csak most kezd nyitni Kína felé. Eddig ott nem volt Gapps, így a függőségei sem okozhattak problémát. Biztos minden kínai gyártó átnézte ennek az összefüggéseit?
    - Dual SIM kezelés nincs az Androidban, tehát ez mindenképpen vmilyen tákolás útján kerülhet csak bele. Ezt minden kínai gyártó helyesen, minden összefüggését figyelembe véve programozta le?

    Én a Zopo EU -s shop -jából vásároltam egy EU -s, de legalábbis nemzetközi verziósnak írt telót. De ez nem az! A felszín úgy néz ki, de ha egy kicsit beletúr az ember, akkor észreveszi, hogy nem külön rom -ról van szó, hanem egy kínai rom átalakításáról. A fájlrendszere, a konfig fájljai (pl. net, gps, stb.) tele vannak kínai helyekre, weboldalakra, funkciókra utaló nyomokkal. Meglepne, ha ez csak egyedi, "Zopo jelenség" lenne. Ha ezek benne vannak egy kínai telóban, akkor sztem nem alaptalan a feltételezés, hogy esetleg nem sikerült tökéletesen a "nemzetköziesítés".
    Én eddig nagyrészt Samuztam. Ott régiófüggőek a romok. EU régiós rom -ban nem találkoztam Ázsiára utaló fájlokkal.

Új hozzászólás Aktív témák