Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nonsen5e

    addikt

    válasz Bozek #35913 üzenetére

    Az SE telefonok előtt 60 évvel meg mobiltelefon sem volt, mégis megéltek az emberek. Ez nem jelenti azt, hogy ha már volt egy kiforrott, és mindenki által megszeretett szabvány, akkor menjünk vissza a szabvány előtti állapotra, mert az annyival jobb volt.

    Igen, nem lehet közben tölteni a telefont. Ez azért elég nagy dolog. Azt azért nézzük már meg, hogy hány telefonról hagyják le az almát majmolva a jacket, és hány telefont lehet vezeték nélkül tölteni.
    Otthon, munkahelyen, íróasztal előtt ülve még oké is különben a vezeték nélküli töltés, de menet közben? Mármint ott, ahol általában az emberek a legtöbbet hallgatnak telefonról zenét, ott katasztrófa. Majd beteszem a powerbanket és/vagy a QI töltőpárnát a zsebembe a telefon elé. :U

    OP pont promózza a Type-C fülhallgatójukat. Tök jó, csak a telefonon kívül máson nem tudom használni, szóval legyen egy normális otthonra az értelmes eszközökhöz, ha meg laptoppal megyek valahova, akkor meg két fülhallgatót vigyek magammal?

    A Type-C - Jack átalakító meg nevetséges. Plusz egy bumszli kábel, amit ne felejtsek minden nap magammal vinni; idiótábban néz ki, mint a legnagyobb notch, aztán meg vegyek egy újat évente, mert olyan a minőségük.
    Arról ne is beszéljek, hogy nincs egy fajta szabvány átalakító, ami minden telefonnal működne..

    D4 klán: HunPH - invért privát rám

Új hozzászólás Aktív témák