Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Márton

    nagyúr

    Üdv,

    32 gigás az Galaxy S6-om, már nem emlékszem új korában mennyi szabad helyem volt, mert lejön a rendszer, stb, de legyen 20GB üres.
    Állandóan szenvedek, hogy nincs helyem, holott ha nyitok rajta egy ftp szervert és minden fájlt lehúzok, összesen 9GB jön át. Hol a többi? Nyilván nem látok mindent az ftp-n keresztül.
    Az a gyanúm, hogy ha bármit feltelepítek, legyen pl. 500MB a telepítő, akkor egyrészt kicsomagolódik a futtatható mappába, ez pl. 800MB lesz, de a rendszeren elérhető az 500MB-os APK telepítő fájl is. Airdroid-dal nézem, lehúzhatók, telepíthetők más telóra, stb.
    Nekem 8GB ha összeadom a telóról letölthető APK-k méretét. Pont ez hiányzik nekem..
    Ám ha uninstallálom az appot, csak a 800MB szabadul fel, az 500-as telepítő helye nem. Mintha az APK nem tűnne el. Igaz, már nem látom Airdroid-dal, de úgy tűnik valamiért nem törlődik. Restart után sincs meg a hiányzó hely.
    Valaki meg tudna erősíteni ebben, vagy ajánlani beállítást, progit, amivel eltávolíthatók a már uninstallált appok apk telepítőfájljai?
    Ha rossz irányba gondolkodok, akkor szivesen veszem az okítást is :R

    Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"

Új hozzászólás Aktív témák