Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • shadow1901

    aktív tag

    Hali!
    Van egy csodás Leagoo P1 Pro telefonom. Elkezdett fagyogatni, annyira, hogy csak az akku kivétele segített. Egy ilyen után, Supported API: 3 hibával már be sem kapcsolt. Egy indiai szaki hozta a megoldást. A programot linkelt, lépésről lépésre végig vezetett. A ROM-ot hivatalos oldalról letöltöttem (már amennyire hivatalosnak tudtam ítélni.)
    Működik!! Még frissebb is mint volt, lefrissítettem, feltettem amit szoktam, majd egy idő után elkezdett idiótán viselkedni. VLC zene lejátszás, jack kihúz, felold, VLC-t bezárni, de csak a lock gomb működött, majd 15x (3 pont nyomogatás után), 20mp múlva bedobta a lehetőséget, eltűnt, bedobta, eltűnt.... Ok, restartolom. Hosszan nyomva nem adott opciót, simán kikapcsolta, de már vissza sem kapcsol. Powered by android logo és megáll! Az után szokott a Leagoo animációja lefutni, egy villanás és használható.
    VLC zene lejátszás jack/BT, néha 1-1 rész az aktuális sorozatból hálózaton, Steam, könyv/PDF olvasó, alkalmanként google letöltött navigáció, messenger és FF 9gag amire használom. SIM sincs benne, csak wifin használom. Néha 1-1 kép/video küldés messengeren.
    Kérjek segítséget ismét indiai cimborámtól, esetleg megpróbálhatok egy másik romot, vagy 3. éves a készülék -> avultatás :) kuka

    [ Szerkesztve ]

    Kérdezz, bármit meg lehet oldani! | Inkább privátot írjatok!

Új hozzászólás Aktív témák