Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #53932800

    törölt tag

    válasz teglasz #14805 üzenetére

    "Offline játék profil kimentési módszerek:

    1. TC plugin: Android ADB 7.4
    Ez a Total Commander plugin alapon csak is a játékaid adatait menti ki egy általad megadott helyre, így az eredmény csak pár kbyte-mbyte, de eddig (nekem) még nem okozott egyszer sem csalódást (én személyesen eddig 4 játékkal teszteltem még).
    Itt találni róla bővebb leírást, előnyei közé sorolom, hogy nem igényel root-olt telót és hogy nem magát az alkalmazást menti le, csak ami nekünk kell.
    Szubjektív véleményem szerint ez a legjobb módszer játékos profil mentésre.

    2. Helium - App Sync and Backup
    Bár ebben az alkalmazásban is meg lehet adni, hogy csak a játék adatokat mentse ki, nálam mégis csalódást okozott. Nem egy játékomat volt képtelen visszaállítani normálisan.
    Pedig lényegesen kényelmesebb, mint az 1.)-es módszer és ha root-olt telefonunk van, PC-re sincs szükség párhuzamosan az app futtatása mellett.
    Ezek ellenére többen is megemlítették már a topikban, ezért mindenképp érdemes megemlíteni.

    3. Titanium Backup és Ultimate Backup Pro
    Azért soroltam ezt a két alkalmazást külön pontba, mert ezekről nincs tapasztalatom és a működésükkel sem vagyok tisztában.
    Ha ezek is tudnak csak adatokat (TB tud) menteni és helyesen visszaállítani, akkor bátran ajánlhatóak, annak ellenére is, hogy ezek fizetősek (bár UB-nak van ingyenes verziója is) és root igényesek (legalábbis TB biztosan).

    Végezetül én azt mondom tanácsos egyszerre több módszerre is rábízni ugyanazon játékainkat, mert játékonként változó, hogy melyik backup megoldás mit tud vele kezdeni (az 1. pontban szereplő mindenképp legyen a választott módszerek között :) )."

    Akkor ez meg mi a f*s?:D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák