Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    Egy ideje érlelem magamban, hogy ismertetőt írjak egy remek játékról.
    A karácsonyi akció keretében vásároltam meg igen olcsón a Waking Mars című játékot és a szemem játékának köszönhetően be is csapott mivel Walkignak olvastam, de a játék azonnal ráébresztett, hogy itt bizony másról van szó.

    A játék ízig - vérig sci-fi, 2097-ben járunk, éppen egy felfedező expedícióban veszünk részt, a bolygó alatti barlangrendszereket térképezzük fel és egyre több jelét találjuk annak, hogy itt bizony valamilyen szintű élet van.
    Először csak növényi élet jeleit fedezzük fel, magokat találunk, sőt, nekünk kell ezeket a megfelelő helyre elültetnünk, amelyek aztán újabb és újabb fajoknak adnak életet.

    Ahogy eljutunk egyre mélyebbre és kezdetleges állati létformákba,később ragadozókba is botlunk amelyeket illő elkerülni és úgy lesz egyre nyilvánvalóbb, hogy ez az ökoszisztéma nem véletlenszerű, sőt, vmi tervszerű van benne és ránk vár a feladat, hogy kiderítsük, honnan ered és mi a célja a bolygó felszíne alatti világnak.
    Van segítségünk is, a felszínen lévő egyik kutató társunk, plusz egy robot, aki online analizálja az adatainkat és jut egyre meglepőbb következtetésekre.....

    A játék során a hátunkon lévő jetpack segítségével irányítjuk a kutatót és minden barlangrendszerben nagyjából azonos feladatunk van, a megfelelő arányban létrehozni a meglévő magvakból a barlang saját ökoszisztémáját és ha ez sikerül, akkor a rendszer tovább is enged és mehetünk tovább a következő barlangrendszerbe.

    Kell hozzá némi angol, mivel a fajok felfedezése során megtudjuk és naplózásra kerülnek, hogy miképpen szaporodnak, mivel lehet a fejlődésüket növelni, mi árt nekik, ami nem egy utolsó szempont a ragadozók miatt sem.

    Aki játszana vele, azok ügyeljenek a spórákra......... :)

    Ahogyan egyre mélyebbre jutunk, úgy találunk egyre több jelet és válik egyre misztikusabbá a történet.....

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák