Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Amur

    addikt

    Idle Car Factory

    Mi mást ajánlanék mint egy idle game-et, egy tycoont!
    Egy kis lengyel csapat készítette, vannak benne dolgok amelyek az aktuális kedvenc Egg Inc.-re emlékeztetnek, és vannak benne még apró a játékélményt nem befolyásoló hibák is, de folyamatosan dolgoznak rajta, gyakoriak a frissítések, sőt mikor emailt írtam nekik, egy pár ötlettel(kevesen játszhattak annyi idle game-mel mint szerénységem) még aznap válaszolt az emailre az egyik programozó, írta hogy neki tetszik több ötlet is, megbeszéli a project managerrel.
    A játékról: jobb és jobb autókat kell gyártanunk, a részegység összeszerelő üzemeket megépítve,fejlesztve, majd azon tappolgatva gyorsíthatjuk a termelést.
    Új autókat is fejleszthetünk. 3 fajtát bármikor, a többit az ilyen játékokban szokásos prestige(újrakezdés) után.
    Már most nagyon sokféle autó van benne(közel 20), és ahogy látom folyamatosan bővülnek az opciók.
    A shopban lehet permanent, azaz prestige után is megmaradó fejlesztéseket venni gem-ért.
    (ezeket achievementekért ill. a képernyőn feltünő manóra tappolással szerezhetünk), vigyázzatok mert itt egymás alatt két opció van, az olcsóbb verzió csak az adott prestige-re vonatkozik, a drágább ami meg is marad prestige után!(írja is hogy next prestige ill. permanent!)

    Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

Új hozzászólás Aktív témák