Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mark!

    őstag

    válasz S e t h #30437 üzenetére

    nagyon igazad van, néhány ember mindig odaszól valamit ha egy bizonyos ember ír ide valamit. (kivétel nélkül, mindig)
    hiába törli a moderátor, következő hozzászólásánál ugyanúgy beszól neki.

    silver star pl semmi rosszat nem csinál, az hogy hány játékot tölt le naponta és hányról ír ide, ő dolga, legalább élteti a topikot, viszont van olyan a topikban, aki szerintem csak azért jár ide, hogy beszóljon neki és elküldje a ..csába. van egy határ a vicc és a bunkóság között, egy darabig mindenki érti a viccet, ha valakit már nagyon zavar valaki, írja meg neki pm-ben, hogy mi nem tetszik neki, rendezzék le ők, nekünk nem sok közünk van hozzá.

    fél éve-éve nagyon jó topik volt ez, csak úgy pörögtek az ajánlások és az eszmecserék, de ma már nem mondható el, mert szinte a flame és a toxicitás uralkodik, és ez kezdi kiverni a biztosítékot néhány embernél, ami teljesen jogos, hiszen az ember nem azért jön egy játékokról szóló topikba, hogy azt nézze X hogy veszekszik Y-al azon, hogy Y írt egy játékról, és nem tetszik neki:
    a; X személye
    b; X játéka
    c; X posztja
    d; X hozzáállása
    e; az összes előző együttvéve

    azt szerintem belátták már a moderátorok is, hogy ha törlik a hozzászólásokat, nem sokra mennek vele, mert az illető következő hozzászólásánál ugyanazzal az indokkal ugyanúgy vitatkozni fognak.

    nagyon ráférne egy topikgazda erre a topikra, meg moderáció egy pár emberre. nem mondom kikre, mindenkinek más a véleménye; de azért leoltani valakit, mert nem talál rá indokot hogy beszóljon valakinek, ezért elkezdi szidni a játékot amiről éppen írt, nem túl jó a topikra nézve.

    ha ez folytatódik, be lehetne zárni akár a topikot, mert ennek így sok értelme nincs.

    ha valakinek nem tetszik valami, fejelje meg a falat ( :W így ), harapja szét a száját, rágja le a körmét, és menjen tovább. nem létezik, hogy muszáj beszólnia valamit.

    vagy az lenne a legjobb, ha a beszólogatós személyeknek is mindenért odaszólnánk? játszhatjuk azt is, de az a topik bezárásával végződne. mindenki döntse el, hogy kell-e nekünk ez a topik, ha nem, megyünk a modkerbe és bezáratjuk. aztán probléma megoldva.

    [ Szerkesztve ]

    >

Új hozzászólás Aktív témák