Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rigormortiis

    addikt

    válasz Rigormortiis #35554 üzenetére

    Call of Duty Mobile: Napi egy meccset tolok már csak le vele, bár ez nem a játék hibája, hanem mostanában egyáltalán nem köt le a kompetitív fps téma, konzolon sem. Ettől függetlenül jó játéknak tartom, ha egyszer rááldozza az ember a szezonbérlet árát, onnantól egy fillért sem igényel a dolog, mivel egy szezon alatt több cp-t lehet összeszedni minimál játékkal is, mint amennyibe a bérlet kerül.

    Lineage 2 Revolution: Megjelenéskor elvoltam vele pár hétig, igazából teljesen rendben van, bár az ui számomra nagyon túl van zsúfolva. Csináltam egy új karaktert, mert teljesen elvesztettem a fonalat. Egyenlőre szórakoztató.

    Era of Legends: Sokkal jobban tetszik, mint a Lineage, főleg azért, mert van egy elég erős WoW utánérzése, viszont amennyire meg tudom ítélni, nincs gplay integráció, sem más lehetőség a mentésre, így bukó nálam (pedig az adatlapja szerint kéne, hogy legyen).

    Black Desert Mobile:

    Pár órát töltöttem el csak vele, nem rossz, csak fura a megjelenítése, olyan elmosott hatást kelt, hiába állítgatom a grafikai részletességet.

    Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled

Új hozzászólás Aktív témák