Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jonnyjoker01

    veterán

    Találtam egy egészen érdekes és igéretesnek tűnő játékot, [Zombero: Archero Killer] . Jelenleg early access-ben levő Archero által inspirált játék (nevéből egyértelműen következik ;] ) viszont én úgy érzem, hogy sok alap koncepción javitottak és néhány gyermekbetegségét kijavitották az eredeti játéknak.

    Az alap mechanikák szerintem sokkal jobbak, mint az Archeronak minden téren. Már az első pár enemy is érdekesebb, bossokkal együtt, akadálypálya is egy új jó ötlet. A mozgási rendszer is érdekesebb, meg kell állni, hogy lőhessen egy lövedéket a karakter, de tud lövés közben mozogni. Néhány skillen is javitottak, pl. front bullet +1-nak szűkebb a szórása, ezért nem válik használhatatlanná több upgrade esetén is Archeroval szemben (ott olyan nagy a szórás, hogy 2 felett már konkrétan csökkenti a DPS-t).

    Jelenleg csak 4 chapter elérhető, az ötödik egy héten belül jön. Még elég könnyűek a pályák (igaz én elég sokáig jutottam Archeroban), de emailben irtam visszajelzést nekik és azt a választ kaptam hogy nehezebbek lesznek a következő chapterek. Van jelenleg egy olyan opció, hogy pénzért megszünteti az energiarendszert 1 hétig, ami jelenleg túlárazott, ezt is megemlitettem nekik és arra azt válaszolták, hogy nem végleges és havi subsciption alapú rendszeren gondolkoznak több extrával, mint csak az energia rendszer eltörlése, ami hatalmas plusz Archeroval szemben.

    Személy szerint én követni fogom a játék fejlesztését mert igéretesnek tűnik! Ajánlom kipróbálásra. Az emailben emlitették hogy sok minden fog még érkezni, többek között 'Raid', 'Város épités', 'Végtelen mód'. Már csak a nevük miatt hypeolt egy kicsit, igaz gyakori, hogy a devek elszólják magukat és végül nem tudnak mindent belerakni a játékba amit szeretnének, úgyhogy azért óvatos vagyok a hype-al :D

    [ Szerkesztve ]

    Üdv. Johnny

Új hozzászólás Aktív témák