Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Maxtreme

    addikt

    Egy kis érdekesség amire pár tegnap leltem rá :)

    Icon image
    TwinWorldSurvivor
    Ez egy (jó értelemben vett) akkora troll játék mint a zállat' :D Pontosan úgy van felépítve mint az összes szemét iapéhes trágya, viszont.... ez csak elsőre tűnik úgy.
    A lényeg hogy van shop, battle pass, heti/havi vip előfizetés és társai mint a "free2play" címeknél (mikor ezt megláttam majdnem redundoltam nyomban...) viszont most jön a csavar! :D Minden kör után kap az ember úgynevezett hacker coinokat, amivel meg tudod hackelni a shopot az előfizut meg minden mást is, ergo teljesen ingyen, pusztán a játékért a tied lehet minden ami kell.
    Csodálatos görbe tükör ez a mai játékok nagy része előtt...
    Maga a játék egy vampire survivors klón, de egy szimpla másolatnál azért több. Itt van gearelődési lehetőség, mások a skillek, meg jóval szebb az egész.
    Vannak napi eventek, minen karakternek külön skillezési rendszer (ez egy sok pályából álló "piramis" tehát nem ugy van hogy megnyomsz 1 gombot és tied az adott skill)
    Valódi pénzért semmit nem lehet venni
    Egyetlen "korlátozás van mégpedig, egy energiarendszer, de gyanítom ez is csak a trollkodás miatt került bele, mert 2 percenként újratöltődik egy egységnyi energia. Ergo mire lenyomtál egy kört ismét fullon vagy.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák