Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • neko18

    senior tag

    válasz Crystalheart #24007 üzenetére

    Nincs tárgy árnyék nélkül :) Vagy rózsa tövis nélkül :) Azért értettem a jó szándékot a mondataidban, ezt köszönöm/köszönjük :) Nem szeretnék a ló túloldalára esni, ezért figyelni fogok. Ha pedig sikerül kijutnom akkor ha valaki jönne annak pedig szívesen segítek. Természetesen hazajönnék időközönként :)

    Én bevallom nem szeretem Magyarországot. Nem tagadom le hogy magyar vagyok ettől függetlenül én sem. Nagyon sok embernek van rossz meglátása, a nagyhal simán megeszi a többi kishalat (persze ez minden országra igaz valamennyire), persze akadnak kivételek, de a nagy többség nagyon buta és primitív. Nehéz elhelyezkedni is munkában, nem is kapsz elég pénzt a munkáért ha nem vagy valami vezetői állásban.

    Egy nagyon jó példa hogy én 2 és fél éve e-cigarettázok, az állam 1 éve elkezdte kergetni az e-cigiseket mert nem az egészség, hanem a pénz a fontos. Az országban a többség csak sírni tud hogy jajj nincs elég pénz, legtöbbször azok akik új 5ös bmwvel szaladgálnak, aki pedig szegényebb az nem tesz semmit azért hogy jobb legyen. Nagyon sértődős nép is vagyunk, mindenen megsértődünk, felháborodunk, visszatámadunk. Nem tudunk túllépni a múlt hibáin, pedig sokkal könnyebb realista szemmel elfogadni azokat és a jövőben jobban csinálni dolgokat. Megetetnek sok mindent velünk hogy az bizony így van. Nagyon sokan okosak az országban, csak azért mert ő elvégzett egy egyetemet...Én pl nem nézem le azokat akik nem mennek egyetemre, mert simán lehetnek okosabbak, bölcsebbek nálam. Borzasztó nagy hiba még a magyaroknál az irigykedés, a más valamije után való sóvárgás, mert a szomszéd kertje mindig zöldebb és ha az én tehenem meghalt akkor a szomszédé is haljon már meg. Meg ha nekem valami nem sikerült akkor másnak se sikerüljön :)
    Az ilyen hozzáállásokból lett igazán hányingerem, persze tényleg vannak kivételek, akik nem esnek ilyen hibába, de sajnos nagyon ritka. Talán nincs igazam és csak túlérzékelem a dolgot, de én szeretnék jobb környezetben élni :) Nem feltétlen Japán jobb, inkább az országunk rosszabb.

    kdxsv

Új hozzászólás Aktív témák