Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mister_X

    nagyúr

    válasz Totheground #28995 üzenetére

    Most már egyre nő bennem az irigység. :DDD Nem baj, átrakom magam államisba és a diákhitelből veszek egyet (pedig félre kéne rakni nyelvi útra) - ha veszek, tuti kap egy (vagy több) iskolai egyenruhát.

    Ezek szerint ilyen a memóriám :B Én kommunikáció és médiatudományon vagyok, így nekem ezek kötelezőek. A szemináriumok viszont érdekesek és a többségük hasznosnak bizonyul. Ezt a félévet tisztességgel végignyomom, utána meglátom, hogy passziváljak-e és felvételizzek valahova újra. A legfájóbb pont, hogy minort se tudok felvenni, mert a KRE-n a fizikailag nem létező társadalomtudományi karhoz tartozok... nincs benne a tantervemben, hogy minort vehessek fel. Azaz vehetek, csak kereken 50 (41) kredittúllépésem lesz, ami nem olcsó.

    Az indexes cikket elolvastam én is, nekem az a legmeghökkentőbb, hogy másodpercekben mérik a késést és évente nem jön össze egy perc sem :Y

    Egy kis on: elfogytak a megnézendő animék, már csak a nagyon hosszúak (Dragon Ball, Yawara) vannak. Kéne valami komolyabb, értelmesebb cucc.

    [ Szerkesztve ]

    "Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

Új hozzászólás Aktív témák