Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz pzstm #117998 üzenetére

    Nálam így fest 125 ciklus és 1,5 év után. Aránylag sokat használom akkumulátorról és egyhuzamban sosincs bedugva 3-4 napnál tovább, ami azt jelenti, hogy nem engedem neki, hogy állandóan 100%-on legyen, mert azt nagyon nem szeretik a lítium akkumulátorok.

    Aki sokat lóg kábelen huzamosabb ideig, annak jó lehet valami külsős app, ami nem engedi 80% fölé tölteni. A MacOS saját optimalizált töltése is tud hasonlót ha az esti órákban dugod rá töltőre, de reggelre ráereszti a maradék 20%-ot.

    Amúgy megnéztem kíváncsiságból mennyibe kerül egy akku csere hivatalos szerviznél és 70 rongyot gombolnak le ezért... miközben az iPhone 14 Pro Max-ben közel koppra ugyanekkora kapacitású akku van, valószínűleg nagyobb szopás szétszedni is, de az "csak" 43 ezer forint. Mondjuk azért jobban is aggódom, mert 1 év után már csak 87%-os az akku.

    Köszi Apple, hogy rendes gyorstöltés továbbra sincs (Androidról jövök, ahol 25 perc volt egy teljes feltöltés), cserébe a lassúval is forró a telefon és megfőzöd az akkut!

Új hozzászólás Aktív témák