Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Elemental

    addikt

    Mi is azt hittük, hogy nagymenők vagyunk, meg juj de okosan megoldottuk az alvást. A lányom mindig is jó alvó volt, alvás előtt egy mese, majd ki a szobájából, sőt, ő mondta, hogy most már ne menjen be hozzá senki.
    És nagyjából egy hónapja káosz van. Azzal kezdődött, hogy elkezdte mondogatni, hogy nem tud elaludni. Átjött hozzánk a hálóba, ott pityergett. Akkor vagy én, vagy a feleségem átment vele a szobájába, kicsit dumálgattunk, simogattuk, kijöttünk. Aztán egy idő után már minden este ott liheg, meg pityereg, hogy mi lesz, ha nem tud elaludni. Volt, hogy mondtam neki, hogy csinálsz , amit akarsz, a szobádban alszol egyedül, hát ott is maradt, és 15 percenként ment ki pisilni, meg jött be a hálóba megnézni minket, a végén hajnali négykor aludt el. Akkor most úgy döntöttünk, hogy menjen a szobájába, és ha nem alszik al addig, amíg mi mennénk aludni, akkor átmegy az anyjával a hálóba, én meg az ő szobájába.
    Ja, igen. Most 8 éves. :)
    Nem tudom mi lehet, de az biztos, hogy az a vírusos kavarás sem tett jót. Neki nagyon hiányzik az iskola, a barátok. Az is tuti közrejátszott. Most már minden napra próbálunk valami bandázást összehozni. És nem mellékesen semmi időnk nincs egymásra az asszonnyal, egyrészt mert nem alszik, akkor lehetett "valami", ha elment aludni. És még suli sincs, hogy kicsit magunk legyünk.
    Szóval remélem, hamar elmúlik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák